Kontakta Västgöta-Data AB

Vilka utmaningar kan vi hjälpa dig med? Många gör det du ber om, men vad behöver du; egentligen? Tillsammans gör vi mer; tänker längre! Vi driver vissa projekt hela vägen från patentstöd till färdig lansering. I andra projekt är vi bara med på resan som utvecklingsbolag och strategisk partner.


Verksamhetsutveckling

Rätt IT-verktyg stöder den dagliga verksamheten på ett integrerat och naturligt sätt. Rätt lösning hittar vi genom att:

  • Grundligt sätta oss in verksamheten.
  • Erbjuda breda kunskaper och visa nya möjligheter.
  • Fungera som stöd, resurs och bollplank.

Verksamhets- eller systemanpassning

Anpassar ni systemet eller måste ni anpassa verksamheten? Rätt IT-lösning förbättrar er effektivitet men kräver också försiktighet och sunt förnuft.

Vi kombinerar systemutveckling med IT-arkitektur, utvecklar koncept samt integrerar befintliga system och databaser. Bygger på det som fungerar, förändrar det som inte fungerar; tillsammans utvecklar vi verksamheten.


En långsiktig partner med de rätta kontakterna

Genom att välja Västgöta-Data får du inte bara tillgång till våra produkter och tjänster. Genom vårt nätverk är vi både den breda partnern och den nischade specialisten.

Idéer om vad som borde vara möjligt, möjligheter att ta tillvara. Låt oss träffas så bidrar vi med nya fräsha tankegångar, inspiration och erfarenhet. Om förutsättningarna sedan stämmer kan vi lösa det mesta.

, ring 0500-44 89 97 eller kom förbi. Klicka här för vägbeskrivning.